Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012

ΟΔΗΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ


ΟΔΗΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ!
Φοιτητές ΜΗ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

 ΔΤ 359  02.10.12

Ενημερωθήκαμε ότι, από τις 24 Σεπτεμβρίου θα υποβάλλονται ηλεκτρονικές αιτήσεις έκδοσης για νέες φοιτητικές ταυτότητες όπου θα αναγράφονται «προαιρετικά» προσωπικά δεδομένα υγείας όπως:
(α) αναγραφή πιθανών αλλεργιών, και
(β) δήλωση και ως δωρητή οργάνων. 
Η δήλωση «δωρητής οργάνων» εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για την ζωή των φοιτητών.
Η εποχή της αθωότητας ατυχώς έχει παρέλθει, τα κυκλώματα εμπορίας οργάνων είναι πανίσχυρα, με οργάνωση για πρόσβαση στους κρατικούς μηχανισμούς και στις βάσεις πληροφοριών με τα προσωπικά στοιχεία.
Για περισσότερες πληροφορίες http://tinyurl.com/d4qt6my στη σχετική διακήρυξη του ΙΝΚΑ και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://tinyurl.com/9u5uofk .
Επειδή οι νέοι μας φυσιολογικά διέπονται από ανθρωπιστικά αισθήματα, πιθανόν να δηλώσουν και ως δωρητές οργάνων χωρίς συλλογισμό.
Οι συγγενείς και φίλοι των φοιτητών που ξέρουν τις συναρτήσεις αυτές, σε περίπτωση -ο μη γένοιτο- ατυχήματος να το δηλώσουν επιπλέον και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ο φοιτητής δεν είναι δωρητής οργάνων.
Η παρουσία bar code είναι πολύ ύποπτη και αποτελεί στοιχείο προς εξερεύνηση, επίσης τοκοστολόγιο αυτής της κάρτας φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ!
Τη στιγμή που κυβερνητική διοίκηση μειώνει τα κονδύλια για την παιδεία, τους μισθούς των καθηγητών αλλά και πολλοί από αυτούς είναι απλήρωτοι,διαθέτουν εκατομμύρια για να κάνουν κάρτες για «φοιτητική ταυτότητα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου